Luna loves LIDL: Roomkaasspiesjes

roomkaasspiesjesMijn vriendinnetje F. was jarig en aangezien F. niet de allerbeste kok is en waarschijnlijk gewoon vergeet dat de mensen naast hun biertje of roseetje ook graag een chipje of nootje lusten had haar moeder wat hapjes meegenomen. Op een bordje stonden deze roomkaasspiesjes en niemand van de verjaardagsgasten taalde ernaar, want iedereen was te druk met hun biertjes en roseetjes. Maar toen ik eenmaal een roomkaasspiesje met geitenkaas en zongedroogde tomaat had gegeten wist ik; ik moet ze allemaal opeten. Deze roomkaasspiesjes delen met de rest van de verjaardagsgasten, nooit! Paarlen voor de zwijnen! Onopvallend heb ik toen alle 9 de spiesjes opgegeten en compleet gelukkig verliet ik de verjaardag van F. (maar dat kan ook aan de roseetje hebben gelegen). De spiesjes zijn af en toe te koop bij de LIDL, maar ik maak ze inmiddels ook zelf; gewoon geitenkaas op een lepel met een stukje zongedroogde tomaat (in olie) en dan nog wat peper. Een perfecte combinatie!

1 reactie

Leave a Comment.