Luna loves LIDL: Party Bapao’s

partybapaosIk ben 18 juni getrouwd en dat is meteen de reden dat er zo weinig updates hier zijn verschenen, want ik had wel belangrijkere dingen te doen dan zelf koken. Zo bestelden mijn inmiddels man en ik de afgelopen weken zeker 3 keer per week pizza en frituurden we bijna dagelijks. Lekker gezond joh! NOT! De rust is inmiddels weer teruggekeerd en ik ben er weer helemaal klaar voor om mijn recepten te delen! En niet alleen recepten, maar ook goede producten, zoals deze mini-bapao’s! Mijn echtgenoot en ik vierden ons huwelijk gewoon bij ons thuis en we hebben toen minstens 20 van bovenstaande verpakkingen ingeslagen bij de LIDL (12 mini-bapao’s voor € 1,49)! Ik had wel dagen (weken) van tevoren in de keuken kunnen gaan staan om allerlei hapjes te maken (maar de stress, de stress!!!!) of een bedrijf in kunnen huren voor de catering (het geld, het geld!!!!), maar we wilden ons niet groter, chiquer of duurder voordoen dan dat we zijn. De mini-bapao’s zijn inmiddels ook bij de HEMA en de AH te koop (maar daar zijn ze wel ietsje duurder). Het zijn heel gemakkelijke 1-haps-snackjes en het duurt precies 90 seconden voordat ze klaar zijn (in de magnetron). Beetje chilisaus erbij en klaar. Echt lekker en je krijgt geen vette handen als je ze zonder servetje oppakt, dus ideaal voor een feestje!

Leave a Comment.