Luna loves Lidl: dessert-pannenkoekjes

desertpannekoekjesNormaal gesproken vind ik kant-en-klare pannenkoeken helemaal niet zo lekker. Ik vind ze taai en een beetje chemisch smaken (maar met een flinke schep suiker of stroop erover zijn ze goed binnen te houden en kinderen zijn allang blij dat ze een warme pannenkoek als toetje krijgen). Maar… toen had ik deze dessert-pannenkoekjes van de LIDL nog niet gehad! Er zit 16 mini-pannenkoekjes in 1 verpakking voor € 1,19. Vind ik geen geld voor een perfect toetje voor 4 personen (ik ga er vanuit dat 4 pannenkoekjes per persoon genoeg zijn). Deze dessert-pannenkoekjes smaken alsof je ze zelf gemaakt hebt, zijn dun, luchtig en… ze zijn perfect rond, zodat het ook nog eens heel leuk presenteert (op een leuk bordje met een eland bijvoorbeeld)! Ik eet mijn pannenkoek het liefste met gewone, ordinaire kristalsuiker, want dat knispert zo lekker tussen je tanden, maar ik denk dat je met wat verse aardbeien, slagroom en een bolletje vanille-ijs een heerlijk no-nonsense, maar toch mooi dessert op tafel zet.

Leave a Comment.